Oldal kiválasztása

Az Ariston kazánokra jellemző a továbbfejlesztett formatervezése innovatív vonalvezetésen, új anyagokon és technológiai-felhasználói megoldások, hogy a legkényelmesebb használati élményt nyújtsa a berendezés. Az érintőképernyős kijelző az egyszerű hőmérséklet-vezérléshez járul hozzá. Ezen modern technológia okán, ha az Ariston kazán nem gyújt be, a szerviz, beszerelés, beüzemelés és karbantartás minden eddiginél egyszerűbb lett. 

Az Ariston gázkazánok hibakódjai és hibás működése

 A legmegbízhatóbb technológiák esetén is előbb-utóbb történhetnek meghibásodások. Ha egy neves márka fűtőkazánját választotta valószínűbb és nagyobb a remény arra, hogy hosszú évek során évig hűen szolgál majd a kedves vevőt, de előfordulhat, hogy az Ariston kazán nem gyújt be. Ilyen esetben kisebb javítások elkerülhetetlenek, valószínűleg minden műszaki eszköz esetében történhet nem várt probléma. Az Ariston gázkazánok hibáit mutatjuk be a következőkben.

Különleges jellemzők

Hazánkban a magas minőségű termékeknek köszönhető a márka fűtőberendezésének igénye. Az orosz rezidens mindig megbízhatóbb választotta az árut, bár némileg drágább. Az Ariston kazánok előnye az is, hogy megfizethető árral rendelkeznek. Szakszerű mûködésük esetében akár még 20 évig is fognak szolgálni, csak ritka esetben fordul elő, hogy az Ariston kazán nem gyújt be.  Ez nagyon kedvezővé teszi a vásárlás, így sokan választják ezt a népszerű márkát.

Egy másik jelentős érv, amely az Ariston készülékek közkedveltségét befolyásolta a széles körűsége. A kazánt mindenki a saját igényeinek megfelelően találhatja meg.

Általában elmondhatjuk, hogy minden fűtőkazán négy csoportra, típusra oszlik:

  • gáz;
  • elektromos;
  • folyékony üzemanyag;
  • szilárd tüzelőanyag.

A gázkazánok rendelkeznek altípusokkal.

Először is, a gázmelegítőket osztják az áramkörök számával.

  • Egykörös kazánok. Egyszerűbbek, megbízhatóbbak és olcsóbbak eme berendezések, amelyek kizárólag a helyiségek fűtésére irányulnak, anélkül, hogy mód lenne a víz melegítésére. egy darab hőcserélőből, szivattyúból, ami kör alakú s emellett tágulási tartályból tevődik össze.
  • Kettős áramkörű kazánok. Alkalmas azon fogyasztók számára, akik meleg vizet szeretnének az otthonukban, de nem szeretnének plusz felszerelésre költeni. E típusú kazánokon két hőcserélő van. Azonban a méretek a gyakorlatban nem különböznek az egykörös kazánok nagyságától. Vízzel melegítjük a melegvíz körben lévő vizet a hőcserélőn keringő fűtőkörből. A bonyolultabb technika bizonyos esetekben nem annyira megbízható.

Bithermikusak lehetnek a kettős áramkörű kazánok. Megbízhatóságuk sajnos alacsonyabb. Abban, különböznek ezek, hogy az első belsejében található a második hőcserélő.

Légáramot igényelnek ezek a típusú a gázkazánok, különben az Ariston kazán nem gyújt be. A fűtőberendezések az égéstér típusának megfelelően oszlanak meg, attól függően, hogy milyen módon áll rendelkezésre,

  • Az oxigén belép a helyiségből a nyitott kamrákban ahová elhelyezkedik. Ezek a berendezések alacsony termelékenységgel rendelkeznek, de a feltételek megszervezéséhez szükségesek, mert egyéb esetben az Ariston kazán nem gyújt be. A helyiségnek kiváló szellőzéssel és kéménnyel kell rendelkeznie, amelyen keresztül az égéstermékek eltávolítása A tűzbiztonsági szabályok szigorúan betartását biztosítani muszáj. Efféle kazánok előnyei az üzemeltetés során a megbízhatóság és a csekély zaj.
  • Kisebb mértékben megbízhatóak a zárt égéstérrel rendelkező kazánok, bár ezek termelékenyebbek, továbbá az is lényeges momentum, hogy nem annyira igényesek a helyiségek elrendezésére, és az sem elhanyagolandó szempont, hogy gyakorlatilag egyáltalán nem károsítják a környezetünket. Munkájuk középpontjában egy ventilátor és egy speciális égő áll. Ez előbbi segítségével levegőt veszünk, s az égéstermékeket eltávolítjuk. Ne feledhetjük azonban, működtetése közben sok zajt okoz a ventilátor.

Ha segítségre van szüksége, keressen minket! Kiemelkedő szakmai tudással rendelkezünk, így nincs olyan probléma, melyet ne tudnának gyorsan és hatékonyan megoldani. Hétvégén is hívhatók vagyunk, szakértelmet és garanciát biztosítunk ügyfeleinknek!

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This