Oldal kiválasztása

Kontinensünk egyik legismertebb fűtési márkája a Vaillant népszerűsége egész Európán átível, több mint 12 000 alkalmazottal rendelkezik, termékeket 8 országban fejleszt és gyárt, 20 országban vannak értékesítési irodái, és több mint 60 országba exportál, mindeközben megmaradt családi vállalkozásnak. A Vaillantnál most és régen is minden a fűtés, és a megújuló energiaforrások köré épül. A jövőben is fenntartható és felelősségteljes megoldások elérése a cél. Ezáltal egyre hatékonyabbá és környezetbarátabbá válnak. Vaillant kazán szerviz, beüzemelés, javítás előfeltétele a szükséges engedélyek (pl. kéményseprő szakvélemény, területileg illetékes gázszolgáltató MEO-ja) a bejelentés előtt hiánytalanul rendelkezésre álljanak. Vaillant kazán szervízt vállalunk az ország bármely területén.

Az Ariston kazánok továbbfejlesztett formatervezése innovatív vonalvezetésen, új anyagokon és technológiai-felhasználói megoldásokon alapul, hogy a berendezés a legkényelmesebb használati élményt nyújtsa. Az érintőképernyős kijelző az egyszerű hőmérséklet-vezérléshez járul hozzá. Ezen modern technológiáknak köszönhetően az Ariston kazán szerviz, beszerelés, beüzemelés és karbantartás minden eddiginél könnyebb lett. Hívjon minket bizalommal, ha ilyen márkájú kazánja van, vagy ilyet szeretne beszerezni a jövőben!

Ariston bojler

Az eredményes piacra jutás és a hosszú távú jelenlét megőrzése lehetetlen jól kiépített s szakszerűen működtetett szervizhálózat nélkül, amelynek kialakítása a Saunier Duval alapítása után rögtön megkezdődött. A Saunier Duval kazán szerviz céljából a cég országos szervizhálózattal rendelkezik, melynek keretén belül mintegy 150 partner több mint 300, általa kiképzett és vizsgáztatott szerelője tevékenykedik. A szervizközpontokban alkatrész kiszolgálás kizárólag szerződött és jogosultsággal rendelkező szervizpartnerek számára lehetséges. Magánszemélyek kiszolgálására nincs lehetőségünk. Ezért kérjük alkatrész vásárlási szándékkal, vagy Saunier Duval kazán szerviz igény esetén forduljon bátran hozzánk!

A Junkers név egyet jelent az életminőség egyszerre innovatív és hasznos megoldásokkal történő javításával. A márkanév már 1932 óta tartozik a Bosch csoporthoz. A Junkers kazán név az egyik legnagyobb, legrégebbi gyártója volt a magyarországi piacnak, 2010. márciusától a Junkers fűtéstechnológiai márka Bosch márkanéven jelenik meg Magyarországon. Miért válasszon minket Junkers kazán szerviz esetén? Néhány érv, mely mellettünk szól: gyári Junkers alkatrészekkel dolgozunk. Az előre megbeszélt időpontban pontosan megjelenünk, esetleges késés esetén telefonon értesítjük ügyfeleinket. A javításokat precízen végezzük és mindig ügyelünk a tisztaságra.

A német Buderus cég kazánjai biztonságos üzemelésükről, kiemelkedő minőségükről és könnyű kezelhetőségükről híresek. Elromlott Buderus típusú gázkészüléke? Buderus kazán szerviz estén hozzáértő gázkészülék szerelőt tudunk biztosítani. Szakembereink már számtalanszor szereltek Buderus készülékeket, pontosan tudják, hogyan lehet ezeket berendezéseket megfelelően és gyorsan szerelni. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkezünk, amely kiegészül a felhalmozott tapasztalattal, így nincs olyan probléma, melyet ne tudnának gyorsan és hatékonyan megoldani. Hétvégén is hívhatók vagyunk, szakértelmet és garanciát biztosítunk ügyfeleinknek!

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This