Oldal kiválasztása

Bizonyára Ön is megtapasztalta már egyszer, vagy sajnálatos módon többször is, hogy hidegek a radiátorok, nem ég az őrláng, nincs melegvíz, vagy a kazán valami hibát jelez. Esetleg furcsa szagot éreznek, ami könnyen lehet gázszag. Gyakori oka ezen hibáknak a fűtésrendszer 10-12 éves vegyszeres tisztításának elmaradása. Ennek hiánya számos különféle meghibásodást okozhat a gázkészülékben. Nem beszélve arról. hogy a fűtésszámla is akár 10-20%-kal magasabb lehet.

Ha a fenti hibákat észleli otthonában, fontos, hogy áramtalanítsa a gázkészüléket és zárja el a gázcsapot. Ezután fényképezze le vagy írja fel, hogy a készülék mit jelez a kezelőfelületén. Semmi estre se próbálják saját maguk megoldani a problémát, még ismerős által se, mert könnyedén az Önök vagy szomszédaik életébe is kerülhet!

gázcső

Ha a gázkészülék bármilyen meghibásodását tapasztalja, hívjon bátran bizalommal, akár közvetlenül magántelefonszámon: 06 20 527 4499! Ha esetleg nem tudom felvenni, vagy térerő hiányában nem kapcsolható a szám, hiszen gyakran dolgozunk helyeken, pl. pincékben vagy hivatalokban, ahol tilos telefont használni. Ilyen esetben, kérem írjon a weboldal üzenet rovatába, vagy küldjön SMS-t! Amint módomban áll, visszahívom.

Cégünk foglalkozik többek között gázkészülék, konvektorok, vízmelegítők szerelésével és javításával. Típus szerint: Junkers, Vailllant, Ariston, Beretta, Saunier Duval, Bosch, Buderus, Wiessmann, Wolf, Remeha, Baxi, Westen és még egyéb forgalomban lévő cirkó-kazánok karbantartásával. Kéményes kazánoktoktól a kondenzációs kazánokig teljesítménytől függetlenül. Sajnos ebben az iparágban rengeteg olyan szerelő dolgozik, akinek még csak nem is ez a szakmája, sem céggel, sem vállalkozói igazolvánnyal nem rendelkeznek. Mi szakemberek őket csak kóklereknek híjuk, és sajnálatos módon több kárt csinálnak, mint hasznot. Arról nem is beszélve, hogy emberéletekkel játszanak. Ezek a csalók sok pénzért hirdetik szolgáltatásaikat, viszont szakmai hozzáértésük hiányos, és az Önök kiszolgáltatottságát kihasználva gyarapítják vagyonukat. A túl olcsó szakemberek pedig rendszerint utólagos költségeket iktatnak be számláikba, amiről előre nem tájékoztatták a megrendelőt. Tehát mielőtt gázkészülék szerelés-javítás miatt kihívnának egy szakembert, mindenképpen tanácsos megnézni a nyilvántartásban, hogy szerepel-e vállalkozóként vagy valós-e a cég. Utóbbi esetében érdemes utána járni, hány bejelentett szerelővel dolgoznak.

gázszerelő

Mi előre tájékoztatjuk a szerelési költségekről, ezen felül csak az alkatrészek ára növelheti az összeget. Érkezésünktől kép és hangfelvételt rögzítünk, ami a fogyasztó és a mi védelmünket szolgálja. Ehhez természetesen a megrendelő munkalapon aláírással biztosított hozzájárulását kell adnia a megrendelőnek A rögzített anyagot csak a hatóság felé adjuk ki, kivéve a fotókat, amiket az ügyfélnek biztosítunk, külön kérésre küldjük. Reklámcélból csak a megrendelő hozzájárulásával használjuk fel ezeket a képeket.

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This